Winkelmand

Gratis verzending vanaf € 50,- excl. BTW

De levertijd is 1-2 werkdagen

Eigen ontwerp en productie

Over ons

Ons verhaal

Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een sieradenmerk met ruim 10 jaar ervaring. Oprichtster Elise heeft CINZA! in 2011 opgericht. Twee jaar later is zij moeder geworden en dit inspireerde haar om gepersonaliseerde sieraden te maken. Dit is zo succesvol ontvangen dat nu, enkele jaren later, haar man Matthijs ook fulltime bij CINZA! is gaan werken. Samen met het team beleven we nu iedere dag ons sieraden avontuur.

Collectie

Inmiddels hebben we vele anderen blij kunnen maken met een waardevol sieraad. Om je sieraden compleet te kunnen stijlen zijn de stel zelf samen armbanden, kettingen, oorbellen en ringen perfect. Met deze verwisselbare sieraden kun jij jouw perfecte sieraad zelf samen stellen.

 

Duurzaam en kwaliteit

Steekwoorden voor CINZA! zijn duurzaam, kwaliteit, minimalistische stijl en handgemaakt. Duurzaam omdat wij zo efficiënt mogelijk verzenden en graag met papier werken in plaats van plastic. Erg belangrijk vinden wij de kwaliteit van de sieraden, deze worden uitvoerig getest. Al onze sieraden zijn stainless steel, daarom geen verkleuring en allergische reacties bij onze sieraden. Je kunt lang plezier hebben van onze sieraden.

Handgemaakt in eigen atelier

Wij gaan voor uniek en persoonlijk, daarom worden al onze sieraden met de hand gemaakt. In ons atelier worden nieuwe sieraden en collecties bedacht, samples gemaakt en uitvoerig getest. Als het nieuwe sieraad door onze strenge test komt, gaan we het produceren en wordt het aan het assortiment toegevoegd.

Onze ambitie

Wij hebben één grote ambitie. Namelijk jou enthousiast en blij maken met onze sieraden. Sieraden met een verhaal, die jouw verhaal vertellen. Sieraden die bij jou passen!