Winkelmand

Gratis verzending vanaf € 200,- excl. BTW

De levertijd is 1-2 werkdagen

Eigen ontwerp en productie

Private label

Wil jij je eigen sieradenlabel opzetten? Leuk! Alléén, waar begin je nu…. Goed nieuws, wij kunnen je hierbij helpen. Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen met je eigen ontwerp, met jouw logo en geleverd in je eigen verpakking. Er zijn veel mogelijkheden voor private label voor jouw sieradenmerk.

Onze specialiteit ligt bij het graveren van jouw ontwerp, tekst of logo in een sieraad. We maken jouw sieraad in iedere gewenste maat en afwerking. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de onderdeelringetjes van je sieraden dicht te laten lassen, voor een optimale kwaliteit. Qua materialen lig onze specialiteit bij stainless steel.

Het is mogelijk om de sieraden die je ziet op de website aan te passen naar jouw eigen ontwerp, met je eigen logo en verpakking.

Wat zijn de voordelen van private label door CINZA!? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van sieraden. Wij werken met een snelle levertijd, kunnen snel schakelen en denken graag met jou mee. De sieraden worden in Nederland met de hand gemaakt. Er is geen minimum aantal sieraden die moeten worden afgenomen. Wij vragen enkel eenmalige opstartkosten voor het laten maken van samples en een minimale afname van €200,- voor een eerste order. Ben je enthousiast geworden en wil je jouw ideeën aan ons voorleggen om te brainstormen over de mogelijkheden? Neem contact op met sabine@cinza.nl.